Shkarko fletëregjistrimin

Vetëm për kandidatët e pranuar!
Zgjedheni konkursin/afatin dhe pastaj do te shfaqet me poshte nje liste per fakultetet qe jane procesuar. Nëse lista nuk e përmbanë fakultetin ku ju jeni duke u regjistruar, do të thotë se ju duhet të prisni derisa kjo listë të procesohet.
Kandidatët jashtë Kosove, fletëpagesen për semestër mund ta shkarkojnë duke klikuar këtu